Vevőknek

Vevőknek

Ingatlant keres?

 

 Tisztában van Ön azzal, hogy;

·     mennyi a keresett ingatlan piaci értéke? (Nem csak a kínálati árak, hanem a már eladott, objektív, valós értékesítési árak tekintetében?)

·     milyen előnyökkel jár, ha ingatlanközvetítő közreműködésével vásárol ingatlant?

·     a piaci sajátosságokat nem lehet figyelmen kívül hagyni, ezáltal nem lehet a piaci árnál drágább a közvetítőn keresztül vásárolt ingatlan? A közvetítői jutalékot mindig a velünk szerződésben álló eladó fizeti, aki ezért komplett, korrekt szolgáltatást kap tőlünk. Ha közvetlenül a tulajdonostól vásárol, ő sem fogja Önnek piaci ár alatt eladni ingatlanát és Önnek ajándékozni a különbözetet.

·     mennyi időt takarít meg Önnek az ingatlanközvetítő, aki felkutatja, kiajánlja, megmutatja az elképzeléseinek megfelelő ingatlant, mielőtt Ön rátalálna több ezer hirdetés között?

Ön biztos lehet abban, hogy ha ingatlanirodán keresztül vásárol ingatlant - azt reális piaci áron vásárolja meg. Abban is biztos lehet, hogy ellenőrzött tulajdonviszonyokkal, a valódi tulajdonostól veszi meg az ingatlant.

Az ingatlan értékét a piac határozza meg: egy ingatlan annyit ér, amennyiért megvásárolják. Az ingatlanközvetítőnek nem érdeke, hogy túlárazott ingatlanokkal foglalkozzon. A piacot legjobban az ingatlanközvetítők és a vevők ismerik. Igen, a vevők is, hiszen ők úgy vásárolnak, hogy megnéznek több száz hirdetést és személyesen is meglátogatnak legalább 15-20 eladó ingatlant, mielőtt döntenek. Míg az eladók többségének nincs összehasonlítási alapja, csak az eladó ingatlanuk és azok az árak, amelyeket a hirdetésekben látnak. Ezért előfordulhat, hogy túlárazzák ingatlanukat, nem ritkán szubjektív szempontok alapján, mivel a piacot nem ismerik eléggé. Ön viszont a legjobb ingatlant akarja megvásárolni, a legkedvezőbb áron.

Az ingatlanközvetítőknek valós árakról, eladott ingatlanokról vannak statisztikái, tisztában vannak egy adott környéken az ingatlanok ár-érték arányával és a keresleti viszonyokkal. Ezen információk birtokában egyik fő feladatuk, hogy a felek érdekeit közelítsék egymáshoz, segítsenek az objektív értékelésben, folyamatosan információkat adjanak az ingatlanpiac alakulásáról, az árakról, a finanszírozási lehetőségekről.

Segítünk az esetleges  hitelfelvételben is, továbbá teljes körű  szolgáltatással  és tanácsadással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, a kezdetektől akár a folyamat utolsó fázisáig.

Válogasson eladó vagy kiadó ingatlankínálatunkból, amelyet saját honlapunkon , továbbá  vezető ingatlanhirdetési portálokon is folyamatos frissítéssel hirdetünk.

Szolgáltatásunk vevő ügyfeleink részére ingyenes.

Ne feledje: A kulcs az Ön kezében van………a lakást nálunk megtalálja!

RULIN Kft

    2531 Tokod,Kossuth Lajos út 60
    +36 20 958-9094
    info@rulinkft.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Üzlethelyiség
Sorház
Építési telek
Gazdasági épület
Irodaház