Eladóknak

Eladóknak

 
 Eladná vagy bérbe adná ingatlanát?

Tudja Ön hogy;

·        mennyi az ingatlana piaci értéke?

·        hol és hogyan érdemes hirdetni, melyek a leglátogatottabb hirdetési portálok?

·        milyen hirdetési költségekkel számolhat a vezető hirdetési portálokon?

·       milyen fontos a hirdetés rendszeres frissítése és ez mennyi időbe és pénzbe kerülne Önnek hetente?

·     hogyan sokszorozhatja meg hirdetése hatékonyságát, azaz a potenciális érdeklődők számát, amikor az Ön ingatlana a mai túlkínálati piacon sajnos egy, a sok hasonló között?

·        A túlkínálati piacon a - valóban nagyon fontos és költséges - hirdetés csak egyetlen szegmens a sikeres eladáshoz szükséges valamennyi értékesítői, marketing eszköz között?

·        Mi történik az ingatlanát megtekintő érdeklődővel, miután elköszönt azzal, hogy  „majd jelentkezem”? Tisztába jött Ön azzal, hogy mit is keres az érdeklődő?

·        Tudja, milyen ingatlanokat látott már a vevő és preferenciái szerint az Ön ingatlanának mely előnyeire lenne érdemes felhívni a figyelmét? Gyakran a vevők is elbizonytalanodnak a sok ajánlat között, sőt egy idő után már keverik is azok különböző paramétereit. Mi aktívan kezeljük az ingatlant vásárolni szándékozó érdeklődőket! Az eladott ingatlanok 40%-ában jelentkezett csak konkrétan az adott hirdetésre a vevő, de amennyiben az ingatlan nem felelt meg neki, a szempontjait felmérve vevőink 60%-a egy általunk ajánlott másik ingatlant vásárolt meg. Ez lehet akár az Ön ingatlana is, pedig a vevő még nem is talált rá az Ön hirdetésére a több ezer között.

·        milyen eszközökkel teheti vonzóbbá az érdeklődők számára az ingatlanát?

·     az ingatlanközvetítők egymásnak is kiajánlják az Ön ingatlanát, ezáltal megsokszorozzák a potenciális vevők számát?

·        nem minden „érdeklődő” jó szándékú, aki a magánhirdetésekre jelentkezik? Munkatársunk az ingatlan megtekintésére minden esetben elkíséri az érdeklődőket és kizárólag regisztrált, ellenőrzött elérhetőségeket is megadó ügyfeleket közvetít, ez biztonságosabbá teszi az eladást.

Flexibilis jutalékkal dolgozunk, azaz Ön velünk együtt dönti el - a választott marketing eszközök alapján - a jutalék mértékét is. Irodánk nem kér kizárólagosságot, de természetesen szívesen üdvözöljük Önt is kiemelt ügyfeleink között, és arra is választ kap, hogy ez milyen előnyöket nyújthat az Ön számára.

Rengeteg befektetetett munkát, költséget, szakértelmet és komoly értékesítői tapasztalatot kíván a túlkínálati piacon és különösen a mai gazdasági helyzetben egy ingatlanra vevőt találni. Bízza ezt a nehéz, költséges és fárasztó feladatot szakemberre, akitől tudást, szakértelmet, kapcsolatrendszert kap.

Mi megelőlegezzük Önnek az időnket, pénzünket, energiánkat. Mindezt azért, mert biztosak vagyunk abban, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük a piacot, ezáltal az Ön ingatlanát mi értékesíteni fogjuk. Ön nem kockáztat semmit, veszíteni valója nincs, csak nyerhet: időt és ezáltal pénzt is!

RULIN Kft

    2531 Tokod,Kossuth Lajos út 60
    +36 20 958-9094
    info@rulinkft.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Üzlethelyiség
Irodaház
Sorház
Építési telek
Gazdasági épület